Beetje eng?

Vind je mijn “spiriwiri” gedoe een beetje eng? Ik ben atheïstisch (zonder geloof) opgegroeid. En nog moet ik alles eerst ervaren voordat ik het geloof. Maar ik ben er nu van overtuigd geraakt dat “ik” uit meer besta dan dat ik kan zien of zelf kan beïnvloeden.  Met dat stukje “meer” heb ik geleerd contact te maken. Dat is alles…  Dus als jij het gevoel hebt dat ik jou misschien wel eens zou kunnen helpen, volg dan je gevoel.

En… Ja een beetje eng vind ik het zelf ook wel…. nu gewoon een website hebben waarop ik beweer dat ik vrouwen een kans wil bieden om misschien toch zwanger te worden. Ik wil geen valse hoop wekken. En ik besef enorm hoe gevoelig het “maar niet zwanger worden” is. Zelf heb ik ook een jaar geprobeerd om zwanger te worden voordat het lukte. Ik weet dus hoe het is om elke maand weer teleurgesteld te zijn. En te gaan twijfelen aan je eigen lichaam.

Ook voor de vrouwen die misschien van mijn aanbod gebruik willen maken is het misschien een beetje eng. Want heel veel tastbare dingen heb ik nou ook weer niet gezegd in mijn berichten. Hoe het zal gaan weet ik n.l. ook niet. Ik heb wel een soort van plan, maar wat er precies gaat gebeuren is voor mij ook afwachten.

Als je komt, dan gaan we eerst even gezellig kennismaken. Kopje koffie of thee erbij. En al een beetje kijken wat er allemaal speelt. Als we dan allebei het gevoel hebben dat we zover zijn, dan gaan we bewust ademen. Doordat we daarna allebei contact maken met ons innerlijke bewustzijn wordt de energie minimaal verdubbeld. Het is een soort meditatie. Maar dan ga je juist steeds dieper en alerter aanwezig zijn in je lichaam. Je gaat helemaal toestaan dat er boven mag komen wat er boven moet komen. Want we willen naar de kern van de oorzaak.

In het contact met mijn innerlijke bewustzijn krijg ik dingen door en word ik geleid om jou naar de kern van het probleem te begeleiden. Ik zeg dan dingen die vaak heel treffend en helpend zijn op dat moment. Hoe zo’n sessie dan verder verloopt is elke keer weer anders. Er zijn vele manieren om tot de kern van het probleem te komen. En ons bewustzijn weet precies wat er nodig is. Het bewustzijn is er altijd. Maar door er bewust contact mee te maken kun je ook tot oplossing van problemen komen.

Na afloop drinken en praten we dan nog even na.

Voor mij ook nog best nieuw allemaal. En dat maakt het dus voor ons allebei een beetje eng.  🙂