Gelukkig Leven

Gelukkig Leven.

Vandaag (17-9-2016) ben ik precies 30 jaar moeder. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik daar ongelofelijk dankbaar voor- en gelukkig- mee ben. Natuurlijk zijn er ook minder leuke kanten aan het moeder zijn, maar over het algemeen is het iets wat ik iedereen toewens. Daarom denk ik vandaag weer extra aan alle vrouwen die graag moeder willen worden en bij wie dat niet lukt.

Nu mijn zoon binnen een week of 6 zelf vader wordt van een meisjes tweeling begint voor mij gewoon alweer een golf van geluk en dankbaarheid. En ik besef nu nog meer dat het krijgen van kinderen dus echt een gebeurtenis met zoveel impact is, dat dit je hele leven door blijft gaan. En dat dit dus voor mensen die geen kinderen kunnen krijgen, ook iets is waar ze hun hele leven steeds weer mee geconfronteerd worden.

Jullie weten dat ik, samen met je, kan ademen en dan verbinding kan maken met jouw innerlijke wijsheid. Tijdens dat verbinden met jezelf, door die ademhaling, kun je eigenlijk van alles gaan ontdekken.
Ik heb deze site gemaakt omdat ik één specifieke doelgroep wilde benaderen. “De vrouwen waarbij er medisch niets in de weg staat om zwanger te worden, maar bij wie dat toch niet blijkt te lukken”.
Ik zou daar nu eigenlijk ook aan toe willen voegen: “Vrouwen die toch niet zwanger worden (of werden) en die dat willen accepteren tot in het diepst van hun wezen”. Zodat, als jou dit overkomt, je toch een geweldig fijn leven kunt gaan hebben. Als het je niet lukt om het te accepteren.

Dus… mocht je je aangesproken voelen door mijn site, voel je vrij en neem contact met me op!