Wil jij een Kans?

Ben jij ongewenst kinderloos en grijp jij deze kans?

Ik kan uiteraard helaas niet beloven dat je zwanger zult worden. Ik wil je heel graag een KANS bieden. Zodat je in ieder geval het gevoel kunt hebben dat je in ALLES geprobeerd hebt.

Het ongewenst kinderloos zijn is een heel gevoelig onderwerp, dat begrijp ik heel goed. Ik wil dan ook absoluut geen valse hoop wekken. Maar bij 3 van de 7 vrouwen die bij mij een sessie hebben gedaan was het resultaat een zwangerschap.

In de maand na de sessie werden twee vrouwen al zwanger. De andere vrouw werd binnen 3 maanden zwanger. Twee vrouwen probeerden echt al jaren om zwanger te worden en dan is dit toch wel heel bijzonder.

Ook een tweede kindje!

Een mooie aanvulling is dat er twee van de vrouwen inmiddels een tweede kindje hebben gekregen! En dat gewoon zonder gesprek. Het werkt dus niet éénmalig, maar als de blokkade gezien en erkend is kan het dus een langdurig effect hebben.

 

praktijkruimte-bovenverwachtingzwanger
praktijkruimte

Belofte

Ik schreef al, ik kan je helaas niet beloven dat je zwanger zult worden….maar wat ik je wel kan beloven is dat ik jou vol compassie zal behandelen en dat jouw geheimen, die misschien boven tafel komen, bij mij veilig zijn. Ik vind niets gek of raar. Ik ben betrouwbaar.

Ik ben dan wel geen arts of zo, maar ik besef uiteraard dat ik een zwijgplicht heb.

MP3

Je kunt als je wilt een mp3 krijgen van de sessie waardoor je het thuis nog eens kunt beluisteren.

Contact

Ben jij ongewenst kinderloos of ben je al maanden/jaren aan het proberen om nog een kind te krijgen en wil je deze mogelijkheid grijpen? Neem dan contact met mij op.

logo Boven Verwachting Zwanger
BovenVerwachtingZwanger.nl