stralen

Ongewild kinderloos

Ongewild kinderloos.

Als je ongewild kinderloos of ongewenst niet nogmaals zwanger bent, dan loop je daar misschien wel niet zo heel erg mee te koop. Je wilt niet zielig gevonden worden, je wilt er gewoon niet over praten of je hebt daar nog andere redenen voor. Toch is het iets wat je bijna elke minuut van de dag bezighoudt. Je zoekt misschien op internet of er lotgenoten zijn. Maar je merkt dat er geen forums zijn. Of zijn ze er wel, maar zijn ze “geheim”? Hoe kom je daar dan achter? Welke internet zoektermen moet je dan hebben? Hoe kom je in “dat wereldje”?

Dit zijn allemaal dingen waar ik mee bezig ben geweest de afgelopen tijd. Want ik wil graag wat bekendheid krijgen en ben dus op zoek naar “ingangen” op het internet. Ik zou n.l. heel graag vrouwen die ongewild kinderloos zijn (en waarbij er medisch gezien geen redenen (meer) zijn dat ze niet zwanger worden) een kans bieden. Maar ik loop er dus echt tegenaan dat ik niet zo goed weet waar ik ze kan “vinden”. Ook kan ik me voorstellen dat je een pagina die “boven verwachting zwanger” heet niet wilt liken op facebook omdat je dan misschien gelijk overladen wordt met vragen. Lastig, lastig, lastig… voor haar… en voor mij…. Want hoe vinden we elkaar dan??

Als jij op zoek bent naar mij, dan ben ik heel blij dat je dit leest! En ik hoor heel graag van je. Maar stel, je leest dit nu maar je wilt helemaal niet zwanger worden, zou je me dan toch willen helpen en eens na willen denken over “zoekwoorden” die jij zou gebruiken als je “mij” zocht op het internet? En zou je die woorden dan met mij willen delen? Dat kan in een privé bericht op mijn facebook pagina of onder dit berichtje.

Geen toeval.

Aan de andere kant geloof ik erin dat als het de bedoeling is dat iemand mij vindt omdat ik iets voor haar kan betekenen, ze dan absoluut iets van mij zal horen of zien. En daar wil ik ook op vertrouwen. Maar om van mij te kunnen horen of zien heb ik dus deze website gemaakt. Ik heb als het ware mijn sporen uitgezet.  😉

 

 

boven verwachting zwanger kun je me vinden, ongewild kinderloos
Kun je mij vinden?