Ooievaar

Ooievaar…. Au… ?

Afgelopen week was het prachtig weer. Mijn man had zijn vrije dag en we waren lekker alvast een voorproefje aan het nemen op de vakantie. Plotseling zagen we deze ooievaar. Echt op nog geen 10 meter afstand.
Ik houd erg van fotograferen dus ik pakte snel mijn camera en kon enkele leuke foto’s maken waaronder dus deze.

Tegelijkertijd denk ik dan altijd even aan de connectie tussen de ooievaar en een baby.
Dat heb jij misschien ook wel… en au… dan doet het dus weer even pijn? En misschien vraag je je dan af of die ooievaar ook een keer bij jou langs zal gaan komen?

Het krijgen van een kind is echt een heel speciaal cadeau. Tegenwoordig hoor je ook vaak mensen zeggen dat ze een kind “nemen”… het lijkt zo normaal… maar dat is het natuurlijk echt niet! Het is een wonder.  En helaas is het wonder niet voor iedereen weggelegd. Maar soms zit er psychisch een ding in de weg waardoor je nog even niet zwanger kunt worden. En voor dat psychische ding heb ik dus een methode om die op te sporen.
Ik wil je in ieder geval een kans bieden om dat te onderzoeken.  Maar inderdaad helaas niet altijd met het gewenste resultaat.
Toch waren de sessies die ik mocht houden niet zonder resultaat. Er werden mooie dingen opgelost of ingezien. Uiteindelijk is iedereen toch weer een stapje verder gekomen op haar pad.

Voor mijzelf zag ik zag de ooievaar als een teken dat ik nu toch weer eens een wat meer met mijn site zou kunnen gaan doen. Heb je het gezien? Ik heb nu allerlei mooie lettertypes en kleuren kunnen toevoegen. Ook is de lay-out wat gemoderniseerd.

Voor mij bracht de ooievaar dus toch iets…
Mocht je nog twijfelen om een keer een afspraak te maken… zie het feit dat je dit bericht leest dan als een kans en een aanmoediging.  Je bent van harte welkom!