Over mij

Waarom Boven Verwachting Zwanger?

Na één ademsessie met mij waren twee vrouwen boven verwachting zwanger. Een fantastische ervaring. Ik wist dat je met de bewuste ademhaling van blokkades af kon komen, maar dat het zo geweldig zou werken had ik ook niet durven dromen. Allebei de vrouwen probeerden al jaren zwanger te worden

Daarom heb ik Boven Verwachting Zwanger gemaakt, omdat ik hoop dat ik nog meer vrouwen kan begeleiden om toch zwanger te worden.

Vrouwen die misschien al jaren proberen om zwanger te worden, maar bij wie dat nog niet gelukt is, hoewel er medisch gezien geen reden (meer) voor is.

Voor vrouwen die misschien zelfs de hoop aan het opgeven zijn en die echt alles geprobeerd willen hebben voordat ze kunnen berusten in het feit dat ze misschien nooit zwanger zullen worden.

Wat houdt zo’n sessie in? 

Ik leer je om bewust adem te halen en daarmee contact te maken met je innerlijke zelf. Daarna gaan we op zoek naar de kern van de blokkade om die vervolgens op te lossen.

Helaas kan ik natuurlijk niet beloven dat je zwanger zullen worden… want soms is het echt gewoon niet anders. Maar ik wil je wel graag nog een kans bieden!

Antonique de Lange
Antonique de Lange

Mijn verhaal

Zelf kampte ik jarenlang met psychische klachten. Nadat ik kennis had gemaakt met de bewuste ademhaling verdwenen die klachten na verloop van tijd als sneeuw voor de zon. Adem voor adem. 🙂  Dat het dus een wondermiddel was dat stond voor mijzelf al vast. Maar dat ik daarmee vrouwen die al jaren zwanger probeerden te worden ook kon helpen was een experiment met een prachtige afloop!

Naast het feit dat ik vrouwen die graag zwanger willen worden wil “begeleiden”, doe ik ook graag met andere mensen ademsessies. Gewoon omdat het heel prettig is, maar ook om die mensen meer liefde voor zichzelf te gaan laten voelen, of om problemen op te lossen. Het is echt mijn passie geworden. Het is zo simpel, maar zo doeltreffend! Als je daar meer over wilt zien, dan kun je kijken op mijn andere website: http://www.simpeljezelfzijn.nl

Ik plaats een paar keer per week één bewust stilte momentje met een eigen gemaakte foto op mijn facebook pagina. http://www.facebook.com/simpeljezelfzijn 

Mijn hobby’s zijn naast bewust ademen, wandelen in de natuur, fotograferen, mandala’s tekenen, encaustic art, zingen en websites maken.

Doordat ik graag bij mijn kinderen wilde zijn, ben ik gestopt met werken. Maar ik ben ooit opgeleid voor opticien.

Ik woon al 35 jaar in het prachtige Leusden. Mooi centraal in het land!

Ik hoop licht op je pad te mogen brengen.