Zonnestralen

Ook Petra* is bevallen!

Wat een prachtig nieuws heb ik gekregen.
Het kindje van Petra*, die ik mocht begeleiden, is geboren.
Ze kreeg een prachtige gezonde dochter!
Wat een rijkdom!
sprinkles-437672_1280

Ik zal even kort vertellen hoe het allemaal is begonnen.

Heel voorzichtig had ik mijn diensten aangeboden aan Suzanne*. ’s Morgens had ik n.l. gehoord dat je met de bewuste ademhaling ook (onbewuste) blokkades kon opheffen t.o.v. het niet zwanger kunnen worden. Haar naam galmde vanaf dat moment door mijn hoofd. Toen ik haar ’s avonds zag had ik na een tijdje wikken en wegen toch de stoute schoenen aangetrokken. Mijn hele “zijn” schreeuwde n.l. dat ik het moest vragen.
Aangezien ik absoluut geen valse hoop wilde (en wil) wekken had ik allemaal goed uitgelegd wat ik misschien met haar zou kunnen proberen en haar het aanbod gedaan om het te proberen. Uiteraard kon ik niets beloven, maar een kansje wagen kon natuurlijk geen kwaad. Gelukkig wilde ze dat. En hoe prachtig was het dat ze gewoon in de maand daarna zwanger werd!
Inmiddels heeft ze een prachtige dochter gekregen!

Door dat succes mocht ik ook Petra* ontvangen voor een sessie. Ook zij was al jaren bezig om zwanger te worden. Tot dat moment zonder succes. En ja… waarom zouden we het niet proberen? Niet geschoten is altijd mis.
Je snapt dat ik helemaal gek werd van vreugde toen ook zij weer zwanger werd in de maand na de sessie! En ook bij haar is inmiddels dus een prachtige dochter geboren!

Dit heeft mij gestimuleerd om deze site te maken. Want wat zou het geweldig zijn als ik nog meer vrouwen zou kunnen helpen! Voor meer informatie kun je hier kijken: http://bovenverwachtingzwanger.nl/zwanger-worden/

Mijn mooiste rol in mijn leven is het moeder zijn. En dat gun ik echt iedereen.

 

*De namen zijn willekeurig gekozen in verband met de privacy van de vrouwen.

Like ook mijn facebook pagina!