contact

Twijfel

En toen was daar ineens de twijfel. Twijfel of ik überhaupt wel door moet gaan met deze site en met het kansen geven aan vrouwen die graag zwanger willen worden. Twijfel omdat ik nu 6 vrouwen een kans heb mogen geven, waarvan er twee daadwerkelijk een prachtige dochter hebben gekregen, twee vrouwen die beide (nog) niet zwanger zijn geworden, en nu laatst weer twee vrouwen waarvan ik nog niet weet of ze zwanger zijn omdat het nog een beetje kort dag is.

Ik kreeg ineens gedachten van: “Stel nou dat ze allebei ook niet zwanger zouden worden na de sessie…?” En toen bleek dat mijn ego het toch wel heel lastig vond om hiermee om te gaan. Ik begon aan van alles te twijfelen.

Gelukkig kreeg ik een mailtje van één van de laatste dames waarbij ze vertelde dat er goede ontwikkelingen waren gekomen die nog wel niet tot een zwangerschap hadden geleid, maar die toch wel heel fijn waren.  En ik stelde mezelf tijdens een reflectie ochtend de vraag: “Wanneer kan ik het nou echt niet maken om een “kans” te blijven geven?” Het antwoord dat ik toen voelde was overtuigend genoeg om niet meer te twijfelen. Want al zou ik maar een percentage van 1 op de 10 hebben… of misschien nog wel minder…. dan zou dat het toch waard zijn!

Daarom heb ik de cijfers even wat aangepast, maar de intentie blijft. En ik hoop uiteraard dat ik nog prachtige dingen te horen krijg van de laatste twee dames. Maar ook bij de dames die niet zwanger zijn geworden heb ik toch mogen helpen om prachtige andere dingen op gang te brengen. Dingen waarover ik hier niets ga vertellen omdat ik dat natuurlijk niet mag doen.

Hoe dan ook… alle vrouwen zijn uiteindelijk een belangrijk stapje verder gekomen op hun pad.

En dat brengt me gelijk bij een ander onderwerp. Ik ben n.l. op elke vrijdag ochtend bezig met “het pad“. Samen met een hele goede vriendin verzorgen we een innerlijke reflectie ochtend. Deze ochtenden zijn ook door jou te bezoeken als je even een stukje verder wilt komen op je eigen pad. Wil je daar meer over weten? Kijk dan eens op onze site:  Het Nieuwe Leven

Misschien tot ziens?