zwanger worden

Wil jij graag zwanger worden?

Wil jij graag zwanger worden, maar lukt het maar niet? 
Ja… ik weet er alles van. Wat iets prachtigs zou moeten zijn en waar je zo naar uitgekeken hebt, dat gebeurt maar niet. 

De maanden tikken door en iedere keer is er weer de teleurstelling. Elke maand dat het weer niet gelukt is, word je onzekerder over je eigen lichaam.

Misschien beginnen mensen in je omgeving wel ‘goed bedoelde’ dingen te zeggen die wijzen op het uitblijven van die zwangerschap, die zoveel mensen zo normaal vinden… 

Dat doet pijn… elke keer weer.

Nou kan het zijn dat er ergens diep van binnen een angst zit of een andere blokkade die ervoor zorgt dat je, in sommige gevallen, niet zwanger wordt. Meestal heb je geen idee dat er een angst of andere blokkade zit… en je denkt dat je er helemaal klaar voor bent om moeder te worden. 

Door bewust te ademen kun je in contact komen met jouw allerdiepste “ik”. 
Ik begeleid jou daar bij. Als je dat contact gemaakt hebt, dan kun je achter de oorzaak van die angst of blokkade komen.  Wat dat precies zal zijn dat is elke keer weer anders. 

Mocht er een andere reden zijn dat je niet zwanger wordt, dan kom je toch met een ander nieuw inzicht bij mij vandaan. Een sessie is nooit zonder een mooi nieuw inzicht. Soms zelfs meerdere inzichten. Als je wilt dan kan de ademsessie opgenomen worden. Vraag daar gewoon even om als je bij me komt.

Ik wil zwanger worden.

Geef jij jezelf een kans door een afspraak met mij te maken?

Wil je meer lezen? Klik dan nog even hier.