Zwanger worden?

Wil jij graag zwanger worden, maar lukt dat toch niet, hoewel er medisch gezien geen reden is?

Misschien ben je al een heel traject af geweest en heb je te horen gekregen dat er lichamelijk gezien eigenlijk niets (meer) in de weg staat?

Misschien ben jij zelfs de hoop aan het opgeven maar wil je echt alles geprobeerd hebben voordat je kunt berusten in het feit dat je misschien nooit zwanger zult worden?

Hoe dan?

Ik heb mogen ervaren dat er dan soms nog een geestelijke blokkade is die opgelost kan worden. Drie (van de zeven) vrouwen werden al zwanger vlak nadat we een sessie hadden gehad. Intussen zijn er 4 (!) prachtige dochters geboren!

Zo’n sessie is heel simpel, gaat wel diep, maar wat een geweldig gevolg kan het hebben!

Als moeder van 4 geweldige kinderen snap ik heel goed waarom je zo graag zwanger zou willen worden en gun ik jou dit van harte!  Daarom wil ik je graag een kans bieden. Helaas is het dus een kans… want beloven dat je zwanger gaat worden kan ik natuurlijk niet.

Wanneer kun je een kans wagen?

-Als je zwanger wilt worden, maar dat niet lukt ondanks het feit dat je lichamelijk niets (meer) mankeert. Dat geldt ook voor je partner.

-Als je gelooft dat er ‘meer’ is tussen hemel en aarde of daar in ieder geval open voor wilt staan.

-Als je bereid bent om je helemaal open te stellen tijdens de sessie.

-Als je bij mij thuis wilt komen om de sessie te ontvangen. Ik woon in Leusden. (mooi midden in het land)

 

 
 

Review:


Middenin mijn proces van de verwerking van een miskraam en een daardoor nog versterkte kinderwens kwam ik via een vriendin bij Antonique terecht.
Tijdens de sessie had ik even echt een moment voor mijzelf om gevoelens op een rij te zetten, mijn innerlijke strijd even de ruimte geven. Het is heel fijn om alles even te mogen voelen en daarbij stil te mogen staan.
Antonique helpt heel rustig en fijn in dit proces door de juiste vragen te stellen.
Via een omweg kwamen we bij oud zeer wat nog in mij zit. Waardoor ik mijn drang om mezelf te willen bewijzen veel beter begreep en waarna ik ook weer beter mijn gevoel van falen over de miskraam kon loslaten.
Ik ben niet direct* zwanger geworden door de sessie maar het heeft mij erg geholpen alles een plek te geven en weer rustig hoop op te bouwen voor de toekomst. Dat was goed te merken tijdens een 2e sessie waarbij het zware gevoel wat ik eerder had veel lichter was en ik merkte dat er meer innerlijke rust was.
Heel fijn dat Antonique me niet alleen bij de negatieve dingen liet stilstaan maar ook juist bij de positieve gevoelens. Die even helemaal tot me nemen en daar tijd voor hebben.
Super bedankt en ik hou je op de hoogte 🙂


* Drie maanden na de tweede sessie was ze wel zwanger!
Zonnestralen